Voertuigtechniek binnen
handbereik en afgestemd
op uw specifieke wensen

Traceren & Beheren

Verlenen van toegang en het monitoren van de bestuurders kan aan de hand van de standaard sleutel of uw bestaande bedrijfspas. Onze standaard oplossing voor bestuurdersidentificatie bestaat hierbij uit verschillenden oplossingen. Verder bieden wij u oplossingen voor het beveiligen van uw bedrijfswagens. Op diverse slimme manieren kan bedrijfswagenbeveiliging worden gegarandeerd. Tot slot zijn wij ook in staat om zowel uw gereedschap als materieel te traceren en te beheren. Voor alles geldt dat wij zowel voertuig, gereedschap en materieel in één portaal inzichtelijk maken en beheren.

Toegang

Verlenen van toegang en monitoren van de bestuurder regelen wij met een standaard sleutel of uw bestaande bedrijfspas. Het aanmelden van de bestuurder wordt verplicht door het monteren van een startonderbreker. Het identificatie- en autorisatieproces is gekoppeld met uw ritregistratiesysteem zodat uw rapportages volledig zijn.

Bestuurdersidentificatie

V  Ritrapportage per bestuurder
V  
Gegarandeerd met startonderbreker
V  
Gebruik bestaande bedrijfspassen veelal mogelijk

Bestuurders autorisatie

V  Autorisatie per bestuurder én per voertuig in te stellen
V  
Voertuiginstellingen per bestuurder optioneel
V  
(tijdelijk) Blokkeren van bestuurder op geselecteerde voertuigen

Gereedschapbeheer

In uw bedrijfswagens liggen mogelijk kostbare gereedschappen. Met behulp van onze Online Car Management software kunt u uw gereedschappen registreren en beheren. Onder beheren verstaan wij het inregelen van keuringen, rapportages en ander administratieve zaken. Of te wel: welk voertuig heeft welk gereedschap aan boord en welke acties dienen er ondernomen te worden.

V  Onderhoud, keuringen en tracering in één portal inzichtelijk
V  
Gereedschap koppelen aan voertuig en/of bepaalde inzet
V  
Vergeten gereedschap onmogelijk middels optionele startonderbreker
V  
Volledig ontzorging in het beheer van uw gereedschap


“Goed gereedschap is het halve werk!”

Materieelbeheer

Ook het registreren, lokaliseren en beheren van uw materieel zoals aanhangers, machines, hulpstukken enz. maken wij met onze oplossingen mogelijk. Al uw materieel kan voorzien worden van een eigen track & trace module. Zo ziet u in een enkele oogopslag waar uw voertuig als ook uw materieel zich bevindt. Voor alles geldt dat wij zowel voertuig, als gereedschap als het materieel in één portaal laten zien en beheren.

V  Onderhoud, keuringen, locaties & routes met OCM software
V  
Koppelen van materieel aan bedrijfswagen
V  
Koppelen aan order voor inzet van materieel
V  
Volledig uitbesteden van beheer mogelijk

Beveiliging

Op diverse slimme manieren kunt u  uw bedrijfswagens beveiligen. Met mechanische sloten bieden wij een eenvoudige en relatief goedkope oplossing in beveiliging. Daarnaast zijn elektronische (ingebouwde) sloten een zeer goede preventie. De koppelingen die wij kunnen maken met het elektronische sluitsysteem voorzien optimaal in uw behoefte.

Mechanische sloten

V  Eenvoudige binnen- of buitenmontage
V  
Relatief goedkoop en zeer effectief

Elektronische sloten

V  Sloten in carrosserie weggewerkt
V  
Bediening middels transponder en sleutelplan mogelijk
V  
Volledig automatisch sluiten zonder tussenkomst bestuurder
V  
Koppeling met boardcomputer mogelijk

Menu