De nummer 1
in Europa
op het
gebied van
Fleet
Management

Fleet Management

WEBFLEET van TomTom Telematics is de bekroonde Fleet Management oplossing die u realtime informatie geeft over de locatie van uw voertuigen. Daarnaast kunt u rechtstreeks met uw bestuurders communiceren, rijgedrag verbeteren, brandstof besparen en heeft u toegang tot veel verschillende oplossingen van derden. Ook het periodiek versturen van de fiscale rapportages behoort tot de mogelijkheden. Een modulair systeem waardoor al uw wensen kunnen worden vervuld.

Betrouwbare kilometerregistratie

De eenvoudige en nauwkeurige kilometerregistratie bespaart u en uw bestuurders veel papierwerk.

Uw bestuurders kunnen het aantal zakelijk en privé gereden kilometers via de TomTom PRO Driver Terminal of de WEBFLEET Logbook-app op hun telefoon eenvoudig bijhouden.

Het maakt kilometervergoeding probleemloos voor uw bestuurders en maakt uw belastingaangifte eenvoudiger.

Autodelen

Heeft u ook het gevoel dat mobiliteit slimmer kan?

U kunt uw medewerkers via de smartphone toegang geven tot een willekeurige beschikbare auto in uw wagenpark.

Een ‘normale’ bedrijfsauto staat een groot deel van de tijd stil, een deelbedrijfsauto wordt echter optimaal benut doordat elke medewerker de auto kan gebruiken op het moment dat deze beschikbaar is. Zo hoeft niet elke medewerker een eigen bedrijfsauto te hebben (1-op-1), maar gebruiken meerdere medewerkers een bedrijfsauto alleen op het moment dat ze die nodig hebben (veel-op-1).

Dat betekent dat uw huidige wagenpark efficiënter gebruikt gaat worden, waardoor u het aantal auto’s in uw wagenpark kunt reduceren.

Efficiënte communicatie

Directe communicatie tussen bestuurders en het kantoor.

U kunt tekst- en orderberichten naar het apparaat van iedere bestuurder versturen met het ordertype, het volledige adres, de contactgegevens en eventuele speciale instructies.

De bestuurders kunnen in geval van nood, bijvoorbeeld bij motorpech, standaardberichten, tekstberichten en standaardwaarschuwingen naar kantoor sturen.

Werk aan een betere rijstijl

OptiDrive 360 is ontwikkeld om uw bestuurders te helpen hun rijstijl te verbeteren. Wij bieden een van de meest complete benaderingen om de rijprestaties van uw wagenpark continu te verbeteren.

Met OptiDrive 360 kunnen uw teams leren, gecoacht worden, evalueren en vergelijken met een uitgebreide reeks rijprestatie-indicatoren.

Bestuurders krijgen direct feedback en voorspellend rijadvies tijdens het rijden, en de fleet manager krijgt de mogelijke besparingen te zien.

Bekijk hoe WEBFLEET u helpt de rijstijl van uw bestuurders te verbeteren.

Uitbreidbare functionaliteit

Met WEBFLEET voor lichte bedrijfswagens kunt u eenvoudig de functionaliteit uitbreiden.

Maak verbinding met een TomTom PRO Driver Terminal voor eenvoudige navigatie en communicatie met uw kantoor voor optimaal Fleet Management.

U kunt externe hardware koppelen via Bluetooth om aanvullende gegevens te registreren in en om het voertuig via LINK.connect, bijvoorbeeld temperatuur, bandenspanning, barcodes en RFID’s.

Met de LINK 105 kunt u zelfs ecofunctionaliteit toevoegen.

Menu