Turn-Key
opleveren
van het
voertuig bespaart
tijd en kosten
en zorgt voor een
snelle inzet.

Efficiënt gebruiksklaar bij aflevering

On-Route beschikt over een eigen aflever centrum. Hierdoor wordt het aantal schakels geminimaliseerd en kunnen uw voertuigen snel en efficiënt worden ingezet. Alle werkzaamheden gebeuren in eigen beheer. Van belettering en inrichting tot het installeren van elektronica, On-Route levert uw voertuig Turn-Key op. Het maken van een voertuig-configuratie behoort tot een van de standaard werkzaamheden en wordt vastgelegd in de OCM applicatie. Ook voor het onderhouden en repareren van de door ons geïnstalleerde materialen dragen wij zorg.

Accessoires

On-Route heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van het installeren van auto-accessoires.

Het installeren van fleetmanagement en navigatiesystemen, communicatie en signaleringssystemen, dit alles behoord tot de dagelijkse werkzaamheden. Accessoires die het comfort verhogen of noodzakelijk zijn om de gewenste werkzaamheden goed te kunnen verrichten, On-Route draagt zorg voor professionele installatie.

Ook het leveren van maatwerk behoord tot de mogelijkheden.

Voertuigelektronica

Geavanceerde voertuigelektronica zoals persoonsidentificatie, gereedschap herkenning en voertuigdeelsystemen zijn een specialisatie van On-Route. De verschillende oplossingen worden ingezet voor optimaal wagenparkbeheer.

De elektronica wordt in eigen beheer ontwikkeld en geïnstalleerd door onze ervaren monteurs.

Alle informatie wordt samengebracht in de Online Car Management webapplicatie, waarbij het mogelijk is de gewenste rapportages samen te stellen.

Inrichting

De unieke opbouwmogelijkheden van het Finnerup systeem maakt het mogelijk om met een programma van laden, koffers, bakken en kleppen elke gewenste Turn-Key oplossing te realiseren.

Toepassing van de modernste materialen en een Scandinavisch design zorgen dat uw inrichting ook op lange termijn een fraai aanzicht blijft behouden.

Gerbuik van 95% aluminium met als resultaat dat een gemiddelde inrichting ca. 50% lichter is dan een uit staal gefabriceerde inrichting.

Belettering

Autobelettering is één van de meest effectieve vormen van reclame. 7 dagen per week en 24 uur per dag communiceren met uw logo of huisstijl. On-Route zorgt ervoor dat dit visitekaartje er altijd goed uitziet.

Door middel van Carwrapping kan het gehele voertuig worden ingepakt en zo voorzien worden van alle kleuren, teksten, logo’s en foto’s! Op deze wijze wordt de attentiewaarde nog groter.

Het materiaal laat zich later weer eenvoudig verwijderen zonder schade aan het voertuig toe te brengen.

Menu