Nieuw! Webfleet Video

WEBFLEET Solutions heeft op onlangs een samenwerking met Lytx aangekondigd. Lytx is wereldwijd marktleider op het gebied van videotelematica. Wij willen vast een voorproefje met u delen van deze nieuwe videotelematica oplossing WEBFLEET Video die wordt ondersteunt door de nieuwe dashboardcamera: CAM 50.

WEBFLEET en Lytx willen met deze samenwerking een volledige videotelematica oplossing bieden die volledig geïntrigeerd is in WEBFLEET. Deze service is vanaf april 2021 toegankelijk. Hieronder vindt u een korte uitleg over de service en een korte video met daarin een voorproefje van het product.

Wat is WEBFLEET Video?

WEBFLEET Video combineert beelden van dashboardcamera’s met rijgegevens, zodat u de volledige context van verkeersongelukken in realtime krijgt. AI-technologie identificeert automatisch risicovol gedrag en stelt de bestuurder op de hoogte, zodat deze gevaarlijke situaties beter kan vermijden. Beelden van de weg geven uw bestuurders duidelijke voorbeelden van hoe ze veiliger kunnen rijden. Ook kunnen ze dienen als bewijsstuk in het geval van frauduleuze verzekeringsclaims. WEBFLEET Video zorgt voor een hoger veiligheidsniveau, lagere premies en minder inactieve tijd, en kan worden afgestemd op uw specifieke privacy- en nalevingsbehoeften.

Mocht u meer informatie willen over dit product of wilt u meer weten over de aanschaf van dit porduct. Stuur dan een email naar beheer@on-route.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Meer actualiteiten

Groei met behulp van Fleet management

On-Route als gecer­ti­fi­ceerd verkoop partner

Toegevoegde waarde Fleet management